Sztárok

Hatalmasat bakizott Lipcsei Betta az M1-en

Ma este kezdődnek a futball-világbajnokság elődöntői, ahol először Franciaország játszik Belgium ellen. Nos, legalábbis a hivatalos kiírás szerint, az M1 híradósai másképp gondolták.

Lipcsei Betta tavaly óta erősíti az M1 csapatát, előtte a Sport Klubon volt műsorvezető. A focista Juhász Roland szerelme a tegnapi híradót vezette, ahol hatalmasat bakizott: a ma kezdődő világbajnoki elődöntő első meccsén Franciaország Belgium ellen lép pályára, a műsorvezető azonban másképp gondolta: szerinte a Ferencváros játszik majd. 

„Holnap a Ferencváros-Belgium elődöntővel folytatódik a VB” – hangzott el a tegnapi híradóban Lipcsei Betta szájából, majd a helyszín neve közben is bakizott egyet. Mondanunk sem kell, záporoztak a kommentek: a legtöbben azt kifogásolták, hogy miért egy nő beszél a fociról. Visszatérve a Fradira, vajon erre az egy meccsre Gera Zoli is visszatér a csapatába?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top