Sztárok

Máris férjhez ment ÉNB Alexa?

Koholák Alexandra még csak másfél hónapja van együtt 26 évvel idősebb szerelmével, mégis minden jel arra utal, hogy már össze is házasodtak.

Nemrég robbant a hír, hogy Koholák Alexandra egy nála 26 évvel idősebb férfival jár, miután szakított egykori párjával, Bencével. Az események gyorsan történtek, épphogy tudomást szereztünk a szakításról, az egykori éjjelnappalos máris hivatalossá tette a közösségi oldalán, hogy Farkas Balázzsal jár. Azóta már beszéltek a kapcsolatukról, de nem hirdetik mindenhol a szerelmüket. Most viszont érdekes dologra lettünk figyelmesek: Alexa az Instagramján eddig Koholák Alexandraként szerepelt, most viszont megváltoztatta a nevét.

Most már Farkas Alexandraként szerepel a hivatalos közösségi felületein, ami arra enged következtetni, hogy időközben összeházasodtak szerelmével. Bár eddig nem beszélt erről, és a gyűrűt sem láttuk, de ha tényleg így van, akkor nemsokára biztosan elmondja a követőinek, hogy is zajlott a nagy nap. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top