Sztárok

Justin Bieber eljegyezte a szerelmét

Nemrég újra szakított Justin Bieber és Selena Gomez, majd mindenki nagy meglepetésére az énekes Hailey Baldwinnal jelent meg. A kapcsolatuk annyira komoly, hogy Justin még el is jegyezte a modellt.

Justin Bieber és Selena Gomez kapcsolata régre nyúlik vissza, és legalább annyira kiismerhetetlen. Tiniszerelemnek indult, de sokáig együtt voltak, majd szakítottak, aztán megint összejöttek, és ez sokáig így ment. Az énekesnő később összejött The Weeknddel, amit Justin úgy torolt meg, hogy eszement csajozásba kezdett. Akkor látták először Stephen Baldwin lányával, majd most, hogy végleg szétmentek Selena Gomezzel, újra elkezdett a modellel randizni. Úgy látszik, a kapcsolatuk annyira komoly, hogy az énekes el is jegyezte a 21 éves Hailey-t. 

A külföldi bulvármagazinok szerint a nagy kérdést szombaton tette fel Justin Bieber, amikor épp a Bahamákon nyaraltak kedvesével. A szemtanúk szerint egy étteremben voltak, ahol a zenész biztonsági személyzete megkérte az ott tartózkodókat, hogy tegyék el a telefonjaikat, mert valami nagy dolog történik. Ekkor Justin féltérdre ereszkedett, és megkérte Hailey Baldwin kezét. Bár a gyűrűt még nem láthattuk, ha igazak a hírek, hamarosan azt is megmutatják majd. 

Fotó: Instagram

Kiemelt kép: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top