Sztárok

II. Erzsébet kihagyja Lajos herceg keresztelőjét

Nem vesz részt dédunokája keresztelőjén II. Erzsébet brit uralkodó, mert nagyon zsúfolt hete lesz. Donlad Trumppal is most fog találkozni.

Közleményt adott ki a Buckingham-palota arról a szomorú tényről, hogy II. Erzsébet brit uralkodó nem tud részt venni dédunokája, a 11 hetes Lajos herceg hétfői keresztelőjén.

A 92 éves királynő most nem egészségügyi okokra hivatkozva marad távol, mint legutóbb, hanem igen mozgalmas hét vár rá, most találkozik majd Donald Trump amerikai elnökkel is. A keresztelőn a 97 éves Fülöp herceg sem vesz részt, aki nyugdíjba vonulása óta igen kevés nyilvános szereplést vállal.

Ez is érdekelhet lajos herceg, elso foto, sarolta Megnézem

Cambridge hercege és hercegnéje, idősebb gyermekeik, György herceg és Sarolta hercegnő, valamint a királyi család többi tagja természetesen ott lesz a hétfő délutáni szertartáson, amikor Canterbury érseke megkereszteli a kis herceget.

Lajos hercegnek hat keresztszülője lesz, akik mind a szülők közeli barátai, illetve rokonai: Nicholas van Cutsem, Guy Pelly, Harry Aubrey-Fletcher, Lady Laura Meade, Sophie Carter és Lucy Middleton.

 

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top