Sztárok

Így fest smink nélkül az új Magyarország Szépe, Szarvas Andi

A Magyarország Szépe versenyzőit mindig csúcsformában láthatjuk, a győztes, Szarvas Andrea azonban megmutatta, milyen a reggeli arca.

Tegnap kiderült, hogy a többhetes tábor után Szarvas Andrea lett Magyarország Szépe. Ő képviseli majd hazánkat a világversenyen Kínában, ami gyakorlatilag egyértelmű volt a verseny alatt végig. A Magyarország Szépe 3. helyezettje, azaz a második udvarhölgy a 21 éves Józsa Eszter, a 2. helyezett, azaz az első udvarhölgy az ugyancsak 21 éves Galambos Patrícia Szilvia lett. A hölgyeket csúcsformában láthattuk a képernyőn, de biztosan sokan kíváncsiak, hogy festenek smink és csodás ruhák nélkül. 

Bár Szarvas Andrea a „nomakeup” hashtaget használta, azért látszik, hogy műszempilla, egy kis festék és rúzs került az arcára a kép elkészítése előtt. Mindenesetre az tuti, hogy nem az esti sminkjében láthatjuk, hiszen úgy teljesen másképp festett.

Nem csak magáról, egy másik versenyzőről, Kovács Vivienről is feltöltött egy ilyen fotót:

Utolsó reggelünk....😭 Nagyon fog hiányozni minden!!❤️ Örülök,hogy Te @vivien.kovacs voltál a szobatársam😍

A N D I K A ✨ (@szarvasandi) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top