Sztárok

Beszédes fotót osztott meg Hódi Pamela

Míg Berki Krisztián Mazsival nyaral, addig a kislánya az anyukájával, Hódi Pamelával múlatja az időt. Nem is akárhogy – a kis Nati beszédes krétarajzát megosztotta a modell.

Pár hónapja derült ki, hogy Berki Krisztián után Hódi Pamela is szerelmes: a modell a focista Tóth Bencével jött össze, akit azóta a kis Natinak is bemutatott, a jelek szerint pedig elég jól megvannak. Nati már a mezőkövesdi játékos meccsén is járt, ráadásul az ő nevével ellátott mezben üldögélt a lelátón. 

Bár közös képük még nincs, Hódi Pamela az imént megosztotta Nati új alkotását, amelyen a családját rajzolta le. Az aszfalton rajta, Pamelán és a kiskutyájukon kívül Tóth Bence is látható. 

 

Sokan megkérdőjelezik, hogy valóban Nati rajzolta-e a művet, de szerencsére sok olyan rajongó is akad, akik a modell védelmére keltek. Nos, mindenesetre érdekes, hogy az „apa” felirat helyett Pamela szerelmének neve került fel az alkotásra. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top