Sztárok

Miss World Hungary 2018: Szarvas Andrea lett Magyarország Szépe

A vasárnap esti Magyarország Szépe döntőben a legszebbnek a 20 éves Szarvas Andrea bizonyult, 1 évig viselheti a Miss World Hungary címet.

A vasárnap esti Magyarország Szépe választáson a Békés megyei Vésztőn élő, 20 éves  Szarvas Andrea fejére került a korona, ő képviseli hazánkat a 2018-as Miss World világversenyen decemberben Kínában. Magyarország Szépe a tavalyi győztestől, Koroknyai Virágtól kapta meg a koronát.

Szarvas Andrea közszolgálati ügyintézőnek tanul. A család hobbiként struccokat tart, a ház körüli teendőkből ő is kiveszi a részét. Mindennapjaiban fontos szerepet tölt be az egészséges életmód. Szenvedélye a zumba.

A 3. helyezett, azaz a második udvarhölgy a 21 éves Józsa Eszter, a 2. helyezett, azaz az első udvarhölgy az ugyancsak 21 éves Galambos Patrícia Szilvia lett.

Galambos Patrícia (b), Szarvas Andrea (k) és Józsa Eszter (j)

Szarvas Andrea a közönségdíjat is elnyerte, sőt a Legszebb Mosoly címet is neki ítélte meg a közönség.

Az élő show alatt a 16 döntős lány 4 körben 4 különböző öltözékben mutatta meg magát. A zsűritagok és a nézők elsőként bikiniben láthatták a versenyzőket, majd ezt követte az úgynevezett kreatív tour, amelyet idén a labdarúgó-világbajnokság ihletett. Ezután nemzeti öltözetben, majd végül estélyi ruhában léptek színpadra a finalisták. A nyerteseket egy 15 tagú zsűri választotta ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top