Sztárok

Ma eldől, ki lesz Magyarország Szépe

A szépségverseny győztese fogja képviselni hazánkat a Miss World világdöntőn. A Magyarország Szépe döntőjének műsorvezetői Kraszkó Zita és Kovács Kokó István lesznek.

Vasárnap este tartják az idei Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny döntőjét, amelyet élőben sugároz a Duna Televízió és a Duna World csatorna.

A Magyarország Szépe (Miss World Hungary) versenyzői a felkészítőtáborban
MTI Fotó: Balogh Zoltán

A nagyszabású gálaműsorban 4 körben 4 különböző öltözékben vonul végig a kifutón a 16 döntős lány. A zsűritagok és a nézők elsőként bikiniben láthatják a versenyzőket, majd ezt követi az úgynevezett kreatív tour, amelyet idén a labdarúgó-világbajnokság ihletett. Ezután nemzeti öltözetben, majd végül estélyi ruhában lépnek színpadra a finalisták. Az egyes tourok után a zsűritől a 2-2 legkevesebb pontot kapott lány fog kiesni.

Az este folyamán a magyar zenei élet képviselői mellett a 2018-as Eurovíziós Dalfesztivál zsűrikedvence, az osztrák Cesár Sampson is színpadra lép. A nyitányban Freddie gospelkórussal mutatja be legújabb dalát, a bikinis körben Berkes Olivér új dala mutatkozik be, míg a kreatív tourban az idei Eurovíziós Dalfesztivál osztrák indulója, Cesár Sampson énekli el versenydalát. A nemzeti öltözékhez illő, jól ismert népdalt öltözteti új köntösbe Nika és a Fool Moon, míg az estélyi ruhás kör eleganciáját Berkes Olivér, Freddie, Király Viktor és Veréb Tamás exkluzív előadása fogja emelni. Az est további részében Király Viktor is színpadra lép egyik szerzeményével, majd Vastag Csaba mutatja be legújabb dalát, és a fiatal tehetség, Zävodi tévés dalpremierjére is itt kerül sor.

A győztes a Miss World Hungary koronáját viseli majd egy évig, és ő képviselheti Magyarországot a Miss World világversenyen. Ezenkívül a verseny két udvarhölgyét is díjazzák, valamint idén is van közönségszavazás.

A közönség a www.mediaklikk.hu/magyarorszag-szepe/versenyzok oldalon vagy a MédiaKlikk Plusz applikáción szavazhat kedvencére. Az itt legtöbb szavazatot elérő lány A legszebb mosoly cím birtokosa lesz.

Idén 500 jelentkező közül több körben választották ki azt a 20 lányt, aki beköltözhetett a felkészítőtáborba Visegrádra. Ott a versenyzők majdnem két héten át különféle házi versenyeken mérették meg magukat: a Miss Beauty Face, a Miss Bikini, a Miss Sport és a Miss Talent után egy-egy lánytól elbúcsúztak, így alakult ki a döntős mezőny.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top