Sztárok

Vele „balatonsoundozott” Dzsudzsák Balázs – fotók

Dzsudzsák Balázsról az utóbbi időben csak annyit hallottunk, hogy eljött előző klubjától, jelenleg pedig ajánlatra vár. Nos, azt megkapta, csak nem a futballpályán.

Dzsudzsák Balázs magánélete Zimány Linda óta kiismerhetetlen – legutóbb a VOLT Fesztiválon bulizott Palvin Barbival, majd a modell bejelentette, hogy egy zenésszel kavar, így bebizonyosodott, hogy nincsenek együtt a focistával. Nemrég pedig a foci-vb egyik arcával hozták össze, de ebből sem lett komoly kapcsolat jelen állás szerint. Dzsudzsák Balázs szinte minden évben ellátogat a Balaton Soundra, ahogy idén is tette: méghozzá, a barátai mellett egy titokzatos szépséggel kaptuk lencsevégre. 

Megnézem
Összes kép (5)

A fiatalok együtt buliztak az éjszaka folyamán, keresték egymás társaságát, de ügyeltek arra, hogy ne lehessen őket együtt fotózni. Úgy tűnt, a lányt nemcsak a focista, de a társasága is ismerte, így valószínűleg nem ez volt az első találkozásuk. Dzsudzsák választottjáról egyelőre semmit nem tudni, de ha komolyodik a dolog kettejük között, biztosan beszámolnak majd róla. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top