Sztárok

Új műsorban tér vissza a képernyőre Lagzi Lajcsi

Jó hír a mulatós zenész rajongóinak: Lagzi Lajcsi visszatér a képernyőre, nem is akárhogy.

Minden megújul a híres trombitás életében. Lagzi Lajcsiék nemrég új otthonba költöztek, mivel Tatabánya melletti birtokukhoz sok rossz emlék kötötte őket. A családra ráfért a változás, az új otthon mellé pedig új munka is dukál: Lajcsi már kijelentette, egy időre felhagy a zenéléssel.

A Blikk információ szerint egy gasztrorealityben láthatjuk hamarosan a Dáridó megálmodóját, de minden további infót hétpecsétes titokként őriznek. „A feleségem, Bogi tanácsát nem kértem ki. Ő annak örülne a legjobban, ha otthon lennék, több időt töltenék vele. De én sosem voltam ilyen típus, nem ülök a nejem szoknyája mellett. Mindig csinálok valamit, amit sokszor nehezen visel a feleségem, de már megszokta, hogy ilyen a természetem” – árulta el Galambos Lajos.

A zenésztől amúgy sem áll távol a főzés, és korábban a Vacsoracsata és a Hal a tortán műsorokat is megnyerte. „A családomnak és a barátaimnak is szoktam főzni. Számomra fontos, hogy mindig valami újat próbáljak ki a konyhában. Általában hat vagy nyolc fogást szoktam készíteni, mindenből csak egy keveset, mert fontosabb a látvány, a díszítés és az íz, mint hogy teleegyük magunkat. Persze, vannak hiányosságaim, és attól tartok, hogy egy ilyen műsorban a háziasszonyokkal nem tudom felvenni a versenyt” – vélekedett a trombitás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top