Sztárok

Novodomszky Éva az új életéről mesél

Nem vált el a férjétől Novodomszky Éva, bár az igaz, hogy egy ideje már külön élnek. A műsorvezető most újra boldog és kiegyensúlyozott.

Voltak nehéz időszakok, ezt nem tagadja Novodomszky Éva, aki csak nemrég beszélt először a magánéleti problémáiról. Most a Storynak adott exkluzív interjúban a műsorvezető megosztotta, min mentek keresztül a férjével és a gyerekekkel.

Novodomszky Éva (fotó: Facebook)

„Azt vallom, ne mindenáron legyünk egy pár. Sokat beszélgettünk Salvóval korábban, mára pedig sikerült elvezetnünk a kapcsolatunkat egy olyan irányba, ami, azt gondolom, a gyerekeknek egy jó állapot. Nincs háború, bármiben számíthatunk a másikra, segítjük egymást, amiben csak kell.”

Novodomszky Éva másfél éve költözött külön a férjétől a két fiukkal, és mostanra sikerült kialakítani az új életüket. A család azonban nem bomlott fel, most is együtt ünnepelnek, legutóbb Marco születésnapját, aki most volt nyolcéves. A jó viszonyról és arról, hogyan tervezi tovább Novodomszky Éva az életét, a magazinnak mesélt.  

Novodomszky Éva a Story magazinnak adott exkluzív interjút

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top