Sztárok

Bővül a család, Farm Gergő és Brigi lánynak örülnének

A Farm című műsor idején nem sokat adtak volna azért, hogy Gergő és Brigi kapcsolata kiállja az idő próbáját. Most pedig négy gyerek mellé hamarosan újabb kicsik érkeznek a házhoz.

Már most is népes a család, amit egyikük sem bán. A Farm idején Briginek már három fia volt, azóta pedig Gergővel közös kisfiuk is elmúlt egyéves. Lényegében alig volt kettesben a pár, de most mégis alig várják, hogy a család bővüljön. Sőt, a Story magazinnak azt is elárulta Brigi, hogy négy fiú után most egy lánynak örülne igazán.

„Beiratkoztunk tavaly egy nevelőszülő-iskolába, így majd olyan csöppségek kerülhetnek hozzánk, akiknek szerető otthonra, biztonságra van szükségük. Dolgoztam korábban nevelőotthonban, élveztem azt az időszakot, innen az ötlet” – magyarázta Gergő, aki ezért sem bánja, hogy Brigi nem akar több gyereket szülni.  Otthon a nagyobb fiukkal megbeszélték a dolgokat. 

„Régóta álmodozom arról, hogy lesz egyszer egy kislányom. A gyerekek is örülnek, hogy ha csak átmeneti időre is, de új testvéreik lesznek.”

A pár életéről, és arról, miért halogatják az esküvőt. részletek  a Storyban. 

A FArm szerelmesei, Gergő és Brigi két éve vannak együtt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top