Sztárok

Ezért bukhatja a házát a Neoton énekesnője

Nemcsak hitelcsapdába került, a karrierje sem jött egyenesbe a Neoton Família egykori énekesnőjének, Pál Évának.

Pár nappal ezelőtt Pál Éva kétségbeesett felhívást tett közzé közösségi oldalán: valaki villámgyorsan vegye meg a házát, vagy a bank mélyen áron alul elárverezi azt. Az asszony 19 millió forinttal tartozik egy tízmillió forintos hitel után.

De hogy jutott idáig az egykor körülrajongott énekesnő? Pál Éva a Blikknek elárulta: tavaly megpróbált visszatérni a rivaldafénybe, de ez a kísérlet befuccsolt, ő pedig egy forint nélkül maradt. „Nem volt sok pénzem, de abból fellépőruhákat vettem, csináltattam egy szép szemüveget, felkészültem arra, hogy újra koncertezek. Végül botrány lett, nem együttes.”

Éva szinte a teljes hitelét visszafizette mikor megérkezett a válság, és törlesztője a duplájára nőtt. A családi büdzsé még azt is kibírta, mikor a nemzeti dohányboltok megjelenésével meg kellett válniuk trafikjuktól. Ettől kezdve gyógynövényt árultak, de a visszatérés reményében ezt az üzletet is eladta az énekesnő.

„Nekem ugyanúgy lenne jogom használni a [Neoton] nevet, számtalan felvételen még mindig hallom a hangomat. Kiszálltam ebből, mert nem szeretem a harcot. Nem gyűlölök senkit, Csepire is jó szívvel gondolok. Engem az elmúlt egy évben sehova nem hívtak fellépni, pedig fél áron is vállalnám. Így énekelhetnék is, a részletet is tudnám fizetni, a ház meg lenne mentve” – mondta szomorúan Pál Éva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top