Sztárok

23 év után válik a Bazi nagy görög lagzi sztárja, Nia Vardalos

A Bazi nagy görög lagzi főszereplője beadta a válókeresetet, és a pletykak elkerülése végett Nia Vardalos és Ian Gomez egy közleményt is kiadott.

23 éve ismerkedett Nia Vardalos és Ian Gomez, akik most 18 év házasság után döntöttek a válás mellett. Az E! Online információ szerint a bíróságra beadott papírok szerint tavaly június végén költözött szét a házaspár, akik főként a gyerekük miatt igyekeztek megoldani a gondjaikat, de végül úgy döntöttek: jobb külön. 

Nia Vardalos és férje, Ian Gomez (b.) a Bazi nagy görög lagzi című film egyik jelenetében

„A legnagyobb tisztelettel váltunk külön már egy ideje. A kapcsolatunk barátsággá szelídült, így az, hogy véget vetünk a házasságunknak, teljesen békés döntés volt, amit kölcsönös egyetértésben hoztunk meg” – írták a a közös közleményben, és hozzátették: remélik, hogy ebben az időszakban tiszteletben tartja mindenki a magánéletüket, hiszen az ezzel kapcsolatos információk úgyis hamarosan a tegnap hírei lesznek.

A Bazi nagy görög lagzi főszereplője tíz évvel ezelőtt fogadott örökbe férjével egy akkor hároméves kislányt, akinek a felügyeletét ezentúl is közösen gyakorolják. 

Korábban is felröppent a hír, hogy a házaspár kapcsolata válságba került. Nia Vardalos hosszú évekig, közel egy évtizeden át hiába vágyott gyerekre, 13 sikertelen lombikprogram, több vetélés után feladta, hogy saját gyereke legyen. 

„Úgy éreztem, hogy megbuktam nőként. Szégyelltem magam, amiért rosszul működöm. Annyira szerettem volna Iannek adni egy kisbabát” – nyilatkozta a People magazinnak néhány éve, amikor arról mesélt, hogy ez volt a fő oka annak, amiért a Bazi nagy görög lagzi második részére ilyen sokáig kellett várni.

Nia Vardalos férje, Ian Gomez is szerepelt a sikert hozó Bazi nagy görög lagzi című filmben (fotó: Getty)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top