Sztárok

Szívbetegséggel küzd Várkonyi Andrea

Mintegy mellékesen említette meg betegségét a reggeli műsorban Várkonyi Andrea, pedig ijesztő a diagnózis.

A 43 éves műsorvezető a Fem3 Café reggeli műsorában árulta el: nincs rendben a szívverése. „Már hónapok óta van egy nagyon zavaró szívritmuszavarom” – mondta a tévés. Várkonyi Andrea azt is hozzátette, már EKG-val is vizsgálták, de orvosai egyelőre nem tudják megállapítani, mi okozza a panaszait.

Állapota nem súlyos, betegsége a munkáját sem hátráltatja, ellenkező esetben nyilván az orvosok sem engednék dolgozni. Bochkor Gábor, Várkonyi Andrea párja szerint inkább értetlenül állnak a diagnózis előtt. „Tény, hogy Andi pár hónapja már érzi ezeket a tüneteket. De szerencsére az apukája kitűnő belgyógyász, és a háziorvosunk is segít, együtt figyelik az állapotát. Igazából nem tudjuk pontosan mihez kötni a tünetek jelentkezését, ezért is fontos, hogy megtudjuk, mi a valódi oka. Természetesen aggódom Andiért, de tudom, hogy a legjobb kezekben van” – mondta a rádiós a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top