Sztárok

Erre mulat majd Steiner Kristóf a tel-avivi esküvőjén

A július 7-i Budapest Pride felvonuláson az MTV is ott lesz, méghozzá saját teherautóval, amelynek platójáról az a Steiner Kristóf biztosítja a zenét és a feledhetetlen hangulatot, aki egyben az idei budapesti felvonulás hivatalos házigazdája is.

Steiner Kristóf nemsokára újra megházasodik, de – mint ahogy ő is írta – sajnos nem tud mindenkit meghívni az esküvőre. Ezért úgy döntött, hogy a hétvégi Budapest Pride-on azt a zenei listát játssza le, amit majd a lagziban hallhatnak a meghívottak. 

Az Izraelben élő műsorvezető-blogger Steiner Kristóf veszi át az irányítást az MTV lejátszási listája felett – legalábbis a csatornának a Budapest Pride felvonuláson guruló teherautóján. A lemezlovassá avanzsált influencer az augusztusi esküvője playlistjét osztja meg a felvonulás résztvevőivel.

Miután négy órába sűrítettük a kedvenc zenéink legjavát Britney-től az ABBA-n át egészen Blondie-ig, megérkezett az MTV felkérése. Ekkor úgy döntöttünk: ezt a személyes esküvői playlistet pörgetjük majd a Budapest Pride-on. Egyrészt, mert őszintén szólva elég „gay”-re sikerült – a szó legjobb értelmében –, másrészt azért, mert így azokkal is együtt tombolhatunk majd, akik nem lehetnek velünk tel-avivi esküvőnkön

– mondta Steiner Kristóf.

Fotó: Czabán Máté

Az MTV exkluzív DJ-je azt is elárulta, rekordszámú látogatóra számít az idei felvonuláson, mert bízik abban, hogy egyre többen lesznek azok, akik személyes kötődés nélkül is kiállnak az egyenlőség elve mellett.

„Egy évtizeddel ezelőtt hagytam magam mögött Budapestet, és a tolerancia hiánya akkoriban közrejátszott a döntésemben. Ám mára egészen más a helyzet: generációváltás történt. Korábban elképzelhetetlen lett volna, hogy Kristóf konyhájával Pride-vacsorát tartok egy belvárosi étteremben, vagy hogy az MTV kamionján zenélhetek, ahogyan az is, hogy a város legnagyobb kulturális-szórakoztató központja nyíltan és büszkén vállalhatja, hogy LMBT-eseménynek ad helyet. Szerencsére sokan látják úgy, hogy egy csónakban evezünk, és ha az léket kap, mind elsüllyedünk, nem csak azok, akiket személyesen érint az ügy.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top