Sztárok

Vasvári Vivien milliós luxusbulit tartott a lányának

Abban biztosak voltunk, hogy Vasvári Vivien lányának szülinapja nagyot szól majd, de azért arra a luxusra, ami a minipartizókat várta, egyáltalán nem gondoltunk...

Vasvári Vivien 2 hónapja adott életet második gyermekének, aki Edwardnak neveztek el. A luxusfeleségnek azonban már van egy lánya, Ariana, aki tegnap töltötte be a negyedik életévét. A kislánynak hatalmas bulit tartott az anyukája, minden volt, ami egy gyereknek kellhet: rengeteg édesség, ugrálóvár és Disney-figurák, ráadásul embernagyságban. A videókon látszott, mennyire jól szórakoztak a kis vendégek. 

Vasvári Vivien egy szép írással köszöntötte a négyéves Arianát: „Nem tudok elégszer hálát mondani Istenkének, hogy egy egészséges-kedves-gyönyörű hercegnővel ajándékozott meg engem! Ma 4 éves lettél és kívánom, hogy mindig ilyen boldog legyél és az utadat csakis sikerek kísérjék. Én itt leszek neked és mindig számíthatsz rám!” – írta a Feleségek Luxuskivitelben szereplője a közösségi oldalán. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top