Sztárok

Jelenése volt Majkának a rendőrségen

Felvesznek vele egy videót, amelyen a fesztiválozás veszélyeire hívja fel a figyelmet. Majka segít a rendőrségnek.

Azt írja a Bors, hogy pár napja kaptak egy fotót, rajta Majka gondterhelt arccal áll a rendőrség Teve utcai székházánál. Utánakérdeztek a rendőrségnél, hogy a rapper-műsorvezető vajon mit csinált ott, vajon miféle ügybe keveredhetett. 

Sopron, 2018. július 1. Majka a 26. VOLT Fesztiválon. MTI Fotó: Nyikos Péter

Mint kiderült, nincs miért aggódni, Majka felkérést kapott a rendőrségtől. A lap azt írja, hogy mint az egyik legtöbbet koncertező magyar zenész, Majka pontosan tisztában van vele, hogy milyen veszélyekkel járhat a fesztiválszezon, és hogy a nagy melegben sokszor lehet kínos vége egy-egy estének. Ezért is segített a zsaruknak egy kisfilm erejéig, hogy ezt a fiatalok is megértsék.

Azért csináltam, mert pontosan tudom, hogy mennyire veszélyes lehet egy fesztivál. A kisfilm arról szól, hogy semmi szükség verekedésre vagy mértéktelen alkoholfogyasztásra egy-egy rendezvényen, ezek nélkül is lehet, sőt sokkal jobbat lehet szórakozni

– mondta Borsnak a hírek szerint egészen hiú Majka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top