Sztárok

Ismét feljelentették Győzikét

Alig ért véget az ügye a NAV-val, Győzikét máris kihallgatta a salgótarjáni rendőrség egy névtelen feljelentés alapján.

Mint korábban mi is beszámoltunk róla: Gáspár Győző minden vád alól tisztázta magát ötvenmilliós adócsalási ügyében. Ám kálváriájának úgy tűnik, még nincs vége. A napokban idézte be a salgótarjáni rendőrség, akik épp okirathamisítás miatt nyomoznak.

Győzike és egy Ferrari

“Korábban Evelin adott nekem egy meghatalmazást, hogy én, mint az édesapja, intézzem az ügyeit. Elfoglalt az iskola miatt, hosszú hónapokig dolgozott a diplomamunkáján, ezért nem volt mindenre ideje. Az állt a papíron, hogy az adóbevallását, a folyószámlaügyeit és egyéb dolgait is intézhetem. Most valaki feljelentést tett, hogy tudomása van arról, a dokumentumot nem is Evelin írta alá, hanem oda lett hamisítva a neve” – árulta el a Blikknek Győzike.

Győző állítja, mindent szabályosan csináltak, és erre tanúik is vannak. Ennek ellenére a rendőrség őt is és Gáspár Evelint is kihallgatja az ügyben, melyben hivatalosan egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoznak. “Ebbe fogok tönkremenni a családommal együtt! Mi lenne velem, ha nem lenne pénzem ügyvédre? Már rég börtönbe zártak volna, és csak utólag derülne ki, hogy ártatlan vagyok, mint legutóbb is” – tette hozzá a showman.

Győzikéék a mai napig nem kapták vissza a NAV általá zár alá vett vagyonukat, holott erre bírósági ítélet kötelezi az adóhatóságot. A készpénz és egyéb ingóságok értéke több százmilliós összegre rúg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top