Sztárok

Döbbenetes összegbe kerül Zimányi Linda leghétköznapibb szettje

Alig van rajta valami, mégis több havi átlagfizetésben pózol Zimány Linda.

Egy nagyon könnyű és praktikus utazós ruhában indult el nyaralni két napja Zimány Linda, aki a bécsi reptérről csekkolt be. A hosszú, lenge fehér ruhába és a kis farmerkabátba nem lehet belekötni, a bebújós vászoncipő is kényelmesnek tűnik, a napszemüveg pedig nyilván alapdarab a nyár közepén.

Linda rajongói is így gondolhatták, kommentben kérték is a “receptet,” vagyik az egyes darabok lelőhelyét. A modell készségesen tag-elt mindent, a Bors pedig volt kedves utánanézni, mekkora összeg ül a reptér műbőr foteljein.

A post shared by Linda Zimany (@lindazimany) on

A kiskabátért (Balenciaga) majdnem ezer angol fontot kérnek, messze ez a legdrágább darab. A Channel cipő már “csak” 675 font, a Fendi napszemüveg pedig aprópénz, nincs 350 font. A fehér ruha egy hazai tervező kreálmánya, de már elfogyott – mindenesetre valószínű, hogy nem érte el a napszemüveg árát.

Linda tehát összesen kicsivel több mint hétszázezer forintnyi ruciban indult nyaralni. Tegyük hozzá, ebben nincsenek benne a táskák és az óra, meg az apróságok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top