Sztárok

Beckhamék egy vagyont költöttek kislányuk szülinapi meglepetésére

A kis Harper most tényleg luxusajándékot kap szüleitől: a meglepetés 7000 fontba, átszámítva nagyjából 2,5 millió forintba kerül.

David Beckham és felesége, Victoria meglehetősen nehéz feladatra vállalkozott, amikor úgy döntött, hogy lányuk hetedik születésnapján valami olyasmivel rukkolnak elő, ami mellett még a tavalyi ajándék is eltörpül. Nos, mivel a család 2017-ben a Buckingham-palotában ünnepelte Harper hatodik szülinapját, a szülőknek bizony törniük kellett a fejüket, mégis hogyan múlhatnák ezt felül.

A Mirror című brit bulvárlap cikke szerint a házaspárnak végül sikerült a látszólag lehetetlen feladat, igaz, egy vagyont költöttek arra, hogy a világ legboldogabb kislányáva tegyék a hétéves Harpert. A kislány ugyanis egy fajtatiszta pónit kapott ajándékba, ami 7000 fontba, átszámítva nagyjából 2,5 millió forintba került Beckhaméknek.

A lap úgy tudja, a póni mellett a sztárszülők még lovaglóleckékre is befizették legkisebb gyereküket, sőt a szülők nemrég egy farmot is vásároltak, ahol Harper bármikor meglátogathatja majd kedvenc lovát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top