Sztárok

Somló Tamás fiát meglepte, ami kiderült az apjáról

Szomorú évforduló közeleg, de Somló Tamás kisebbik ikerfia, Dani szerint édesapjuk azt akarná, hogy nevetve emlékezzenek rá. Ennek szellemében készülnek.

Somló Tamás négy gyereke, Dani, Pali, Dávid és Lili tavaly, a zenész 70. születésnapján fantasztikus emlékkoncertet szervezett. A Somló Cirqsz sikerét látva idén megismétlik majd a Madách Rockfesztiválon. Erről is mesélt a BEST magazinnak Somló Dani

„Nem akarunk minden héten ilyet, de azt sem szeretnénk, hogy feledésbe merüljön a munkássága” – magyarázta a zenész fia, aki a testvéreivel együtt minden információt össze akarnak gyűjteni és megmenteni az utókor számára. 

„Ha lehet így fogalmazni, akkor a közös munka minket, testvéreket is még közelebb hozott egymáshoz, és az édesapánkról is sok minden kiderült. Furcsa dolog, hogy már két éve elment, de még mindig tud számunkra meglepetésekkel szolgálni. Például a hatvanas, hetvenes évekből számos filmfelvétel került elő. Nem csak fotózni szeretett, kamerája is volt.”

A régi emlékeket pedig digitalizálják is, mert amit ott találtak, az megmentésre érdemes. A kis videók új oldaláról mutatják be Somló Tamást, és a BEST-ből az is kiderül, miért akarta a zenész, hogy nevetve emlékezzenek rá.

A BEST magazinnak mesélt Somló Tamás fia, Dani

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top