Sztárok

Majka édesapja nehézségeiről vallott

Majka apák napja alkalmából eléggé megnyílt: még sosem beszélt korábban az édesapjáról. Most elárulta, mi az, amit tőle kapott az életben.

Majka édesanyja nemrég távozott közülünk, a rapper ezt a közösségi oldalán osztotta meg a rajongókkal, hetekkel a sajnálatos eset után. A zenész sokat beszélt anyukája állapotáról, viszont az édesapjáról csak nagyon ritkán oszt meg egy-két információt. Most, az UNICEF által rendezett apák napi ünnepségen róla is mesélt egy kicsit. 

„Az én édesapám zenész volt, és a legtöbb, amit tőle kaptam, az a zene szeretete. Gitáros, énekes fickó volt, és a maga szintjén egy nagyon jó hangulatú, menő manusznak számított ott Ózdon, a testvérével együtt. Szóval, a legfontosabbat, ezt kaptam tőle. Gyakorlatilag mindent megtettem azért, hogy oda kerüljek, ahova ő is biztosan nagyon szeretett volna” – mondta Majka, aki saját nevelési elveiről is vallott, valamint arról, hogy mennyire fontos szerep számára az apaság. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top