Sztárok

Balázs Pali háborús övezetben forgatott

A nehézségektől sem riadt vissza a romantikus dalok hazai királya, aki lenyűgöző helyszínen, a Perzsa-öbölben forgatott vadonatúj videoklipet egy szigeten. A forgatás veszélyeiről és a klipről is mesélt.

Balázs Pali veszélyes körülmények között forgatta le legújabb klipjét – a zenész az iráni kispályás labdarúgó világbajnokságra utazott a foci-művészválogatottal, és érdemesnek találta a helyszínt arra, hogy leforgassa legújabb dalához a klipet. Persze, ez egy gyönyörű helyen volt, így attól nem kellett félni, hogy esetleg bajba kerülnek, de azért közel voltak a háborús övezethez.

„Ez a sziget pont a senki földjén van, ugyanolyan közel Iránhoz, mint Dubajhoz. Az ottani törvények nagyon kemények, így nem szerepelhettek a klipben helyi nők. (…) A visszajelzések alapján szereti a közönség, nagyon »balázspalis«. Szerettem volna egy ilyen tengerpartos klipet, de eddig nem volt rá lehetőség” – mondta az RTL Klub Reggeliben Balázs Pali

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top