nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Szabó Zsófi plasztikai sebésznél járt

Szabó Zsófi plasztikai sebésznél járt

Elégedetlen a külsejével Szabó Zsófi, ezért szakemberhez fordult. Rajongói nincsenek oda az ötlettől.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Plasztikai sebésszel készült szelfit mutatott követőinek Szabó Zsófi. A 29 éves anyuka, úgy tűnik, elégedetlen a szeme körül kialakult ráncokkal, ezért egy új típusú kezelésnek veti alá magát: bőrfeszesítő géppel tüntetik el a ráncait.

A post shared by Szabo Zsofi (@szabozsofi) on

Rajongói persze nem értik – ahogy mi sem –, hogy mi szüksége lenne Zsófinak a kúrára. A kép alatti kommentekben komoly vita alakult ki arról, illik-e ilyen fiatalon kezeltetnie magát az embernek, de abban nagy az egyetértés, hogy Zsófinak semmi szüksége a beavatkozásra. Hozzátennénk: pláne a szelfi alapján, amin kicsit túltolták a beauty-effektet.

„Az a nagy dolog ebben az eljárásban, hogy itt nincs beavatkozás, se töltőanyag, semmi! Egy feszesítő gép, amit szem környékén is lehet használni, ráadásul Magyarországon egyedülálló” – szólalt meg Zsófi is a kommentekben, de nem győzte meg követőit. A Bors is megpróbálta megszólaltatni a műsorvezetőt, de csak a sajtósáig jutottak, aki már úgy fogalmazott, egyáltalán nem is biztos, hogy Zsófi szemráncait kezelni fogják.

Szabó Zsófi amúgy pillanatok alatt visszanyerte szülés előtti alakját, és férjével együtt azóta is diétáznak.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon