Sztárok

Meglepő lépésre szánta el magát Cicciolina

Cicciolina beleunt az olasz életébe, és úgy döntött, hogy hazaköltözne. Persze feltételekhez köti: ha el tudja adni a kinti házát, akkor egyből cuccol.

Cicciolina a megélhetésért vetkőzik, hiszen nemrég elárulta, hogy megvonták a nyugdíját. Az egykori pornósztár már 40 éve Olaszországban él, egy ideig semmit nem lehetett tudni róla, aztán feltűnt a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplői között. Azóta már hazament, egyedül él, hiszen a fia már régóta különköltözött tőle. Most azon gondolkozik, hogy végleg elhagyja olasz otthonát, és hazaköltözik. 

„Jó ideje nem tetszik Olaszországban a politikai élet, egyre nagyobb a recesszió, egyre rosszabb a gazdasági helyzet, és nem érzem jól magam ilyen közegben. A másik, hogy sajnos én sem fiatalodom, és öreg koromra nem szeretnék egyedül maradni. Nekem Magyarországon élnek a rokonaim. Nekem itt nincs családom, egyedül a fiam van, aki már a saját életét éli. Öcsém és nővérem és azok gyerekei egyre jobban hiányoznak, jó lesz a közelükben lenni. Jó ideje szingli is vagyok, mert ugyan udvarlóim bőven akadnak, de nem találok olyan pasit, aki nekem megfelelne. Hogy mikor költözöm? Először legalább az egyik lakásomat el kell adnom. Árulom is a legnagyobbat, ami háromszáz négyzetméter, nagy terasszal, konyhával, 500 ezer eurót kérek érte. Ha ezt eladtam, akkor kezdhetek keresgélni. Csendes, nyugodt vidéken szeretnék lakni, Budán vagy a főváros környékén keresek egy villát, ahol állatokat is tarthatok” – nyilatkozta a Kiskegyednek Cicciolina

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top