Sztárok

Tóth Andinak beszóltak a rajongói, nem hagyta magát

Tóth Andi híres arról, hogy nem rest megmutatni, amije van – ezzel egyébként semmi gond nincsen, hiszen ő nem játssza meg magát. A rajongói viszont kiakadt, szerintük az énekesnőnek nem kellene ennyit mutatnia magából.

Tóth Andi eléggé bevállalós, ez az első perctől kezdve így van. Nem fél felvállalni a nőiességét, amiért a férfi rajongók odavannak, a női követők nagy része viszont irigykedve kommentel az énekesnő képei alá. A minap azonban eldurvult a helyzet: Tóth Andi képe alatt összevesztek a rajongók, az egyik pedig durva szavakkal illette őt. A kommentet itt láthatod. 

Egyébként erről a képről van szó:

#barcelona 🙆🏽‍♀️💃🏽💑

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

A kommentelő azt nehezményezte, hogy lenge ruhában fotózták az énekesnőt. Persze Andi erre felhúzta magát, és bár korábban azt mondta, hogy nem reagál a hozzászólásokra, most mégis kicsit meggondolatlanul reagált: „énekesnő vagyok, te fa****ó” – írta, de azóta már törölte is a kommentet. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top