Sztárok

Lecsukhatják Fésűs Nellyt

Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség Fésűs Nellyt, aki ellen folytatódik a nyomozás.

Egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben sérült meg abban a tavaly őszi autóbalesetben, melynek Fésűs Nelly is részese volt. Az M0-s autópályán három személyautó és egy kisbusz ütközött össze, több autó totálkáros lett. A rendőrség szerint Fésűs Nelly lehetett a baleset okozója.

A színésznőt ki is hallgatták gyanúsítottként. „Igaz, gyanúsítottként kihallgattak a rendőrségen, de azóta nincs fejlemény az ügyben. Még mindig folyik a nyomozás. A balesetben megsérültekkel beszéltem már, tartom velük a kapcsolatot, de nem mondhatom el, mi van velük, mert az nem tartozik senki másra” – mondta Fésűs Nelly a Blikknek.

A lap jogi szakértője szerint egy évig terjedő elzárással is büntethetik Fésűs Nellyt, de valószínűleg felfüggesztik az ítélet végrehajtását, ha korábban nem volt büntetve. Már ha egyáltalán azt állapítják meg, hogy ő a vétkes, de egyelőre még bíróság előtt sincs az ügy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top