Sztárok

Jolly: „Suzy szereti a rosszfiús külsőt”

Suzy és Jolly kapcsolati válságáról sokat beszéltek az elmúlt időben, most viszont kiderült, hogy ez mind nem igaz. A rajongók azt is sérelmezték azonban, hogy az énekes levágatta a haját, ez biztosan valami változás jele lehet...

Egy ideig úgy tűnt, külön folytatja Jolly és Suzy – hogy a kapcsolatukról vagy csak a zenei pályafutásukról volt szó, a mai napig nem tudni. Az utóbbi időben éppen ezért sokan támadták őket, hiszen nem tudhatta senki, hogy éppen hányadán állnak, mi lesz a folytatás. Időközben Jolly megszabadult a hajától, ami a követők szerint egy eljövendő változás első jele. Nos, most megtudtuk, miért döntött úgy az énekes, hogy kopasz lesz.

„A Suzy szereti a rosszfiús külsőt, bár régen is többször levágattam. Beszéltünk róla a fodrászommal, rákérdezett, én meg mondtam, hogy miért ne” – mondta a Mokkában Jolly. Azt is tisztázták, hogy nincs arról szó, hogy külön fognak fellépni, minden úgy megy tovább, mint eddig. Jövőre iskolás lesz a kis Suzy, akkor talán visszavesznek kicsit, bár Jolly erre csak annyit mondott, hogy ő biztosan nem fog, maximum a felesége. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top