Sztárok

Istenes Bence: „A kapcsolatunkat is próbára tette az elmúlt időszak”

Tegnap derült ki, hogy Istenes Bence lesz a német X-Faktor egyik műsorvezetője. Sokan kételkedtek benne, hogy befut-e Németországban, most minden kétséget eloszlatott.

Istenes Bence lesz a német X-Faktor műsorvezetője – mesélte tegnap a tévés. Bence és a családja egy ideje már Kölnben él, de mindketten gyakran hazajárnak egy-egy műsor kedvéért. Csobot Adél nemrég A Nagy Duettben szerepelt, Bence pedig a Survivort forgatta heteken keresztül. A vlogjukon kívül nem nagyon lehetett tudni, hogy mit is csinálnak külföldön, de úgy látszik, most beérett a kemény munka gyümölcse. A műsorvezető tegnap már a német X-Faktor próbájáról posztolt, és a műsorvezetőtársa, Charlotte Wuerdig is megosztott egy közös fotót. 

Nemcsak a csinos műsorvezető, hanem Istenes Bence is posztolt a forgatásról. 

Később pedig egy vallomást is közzétett a közösségi oldalán, méghozzá az elmúlt hónapok, évek megpróbáltatásairól és a kapcsolatáról. 

Nem szoktam hosszú írásokat kitenni, de most szeretnék elmesélni Nektek valamit, mert egy új fejezet kezdődik az életemben: 2015-ben felvetettem Adélnak, hogy mi lenne, ha Németországba költöznénk, mert van egy apró remény, hogy kint is tévézhessek. Sok beszélgetés és mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy belevágunk! 2017-ben kiköltöztünk Kölnbe. Nagyon nehéz időszak volt, nem volt állandó lakásunk, bőröndből éltünk egy gyerekkel, rengeteget voltunk külön, sok nehézségen mentünk keresztül és rengeteg mélypontunk is volt. A kapcsolatunkat is próbára tette az elmúlt időszak. 2017 vége felé egyik este épp Kölnben ültünk a kanapén, amikor Adél megkérdezte, hogy vajon megéri-e ez az egész... Nem tudtam megígérni neki, annyit mondtam, hogy én nagyon hiszek benne és úgy érzem a jóisten ezt az utat mutatja nekem. Bizonytalan volt a helyzet nagyon, de kértem tőle, hogy tartsunk ki... 2019 nyaráig adtunk magunknak időt. Tudjátok én abban hiszek, hogyha valamit nagyon akarunk, mindent megteszünk érte, és ha az valóban a helyes út, akkor össze fog jönni. Nagy célok és álmok eléréséhez viszont küzdeni kell. Biztos, hogy nehéz lesz az út, biztos, hogy lesznek rosszakarók, irigyek, hitetlenek, akik kinevetnek, hátráltatnak - nálam is így volt- de soha nem szabad feladni!!! Most egy új fejezet kezdődik az életemben, ugyanis én leszek a német X-Faktor egyik műsorvezetője! Őszintén szólva még én sem hiszem el, egyszerűen nem tudom felfogni, hogy itt állok a studióban. Olyan az egész, mint egy álom. Elképesztően boldog vagyok és a legőszintébben mondom, hogy Adél nélkül ez nem sikerült volna. A legnagyobb támogatást kaptam tőle, amit csak lehet. Tolerálta, hogy ennyit vagyunk külön, hogy anya, legjobb barát és a szerelmem is volt egyben. Köszönöm életem, hogy kitartottál és azt is, hogy vagy nekem!!! Természetesen köszönöm mindenkinek, aki az elmúlt 10 évben segített, tanított, pozitív energiákat küldött, szurkolt és támogatott!! Liebe. Love. Peace. ❌❌❌ #host #xfactor #germany #happy #dreamcometrue #ufashowfactual #sky #moderator #servus #skyxfactor2018 #skyxf

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés,

„Nagyon nehéz időszak volt, nem volt állandó lakásunk, bőröndből éltünk egy gyerekkel, rengeteget voltunk külön, sok nehézségen mentünk keresztül, és rengeteg mélypontunk is volt. A kapcsolatunkat is próbára tette az elmúlt időszak. 2017 vége felé egyik este épp Kölnben ültünk a kanapén, amikor Adél megkérdezte, hogy vajon megéri-e ez az egész… Nem tudtam megígérni neki, annyit mondtam, hogy én nagyon hiszek benne, és úgy érzem a jóisten ezt az utat mutatja nekem. Bizonytalan volt a helyzet nagyon, de kértem tőle, hogy tartsunk ki… 2019 nyaráig adtunk magunknak időt” – írta Istenes Bence az Instagramján, majd hozzátette, hogy megérte a sok munka, hiszen végre megkapta, amire régóta vágyott: műsort vezethet egy német csatornán. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top