Sztárok

Így edzi a fenekét Rákos Lili, a 2017-es Miss Balaton

A Miss Balaton tavalyi győztese nem akárhogy tartja magát formában: Rákos Lilinek fontos, hogy mindig tökéletes formában legyen, így a hasát és a fenekét külön is edzi – az eredmény pedig bámulatos.

Rákos Lilit közel egy éve választották meg a Miss Balaton legszebbjének. Már javában zajlik az idei verseny, az első castingon már túl is vannak a lányok, a napokban derül ki, hogy ki jut tovább a legszebb 24 közé. A 2017-es királynő most még néhány tippel szolgál, amelyek nemcsak az idei versenyzőknek lehetnek hasznosak, hanem mindenkinek, aki szeretne még kicsit formálni magán a nyaralás előtt.

„Majdnem mindennap futok egy órát a szabadban, nyáron főként reggelre vagy estére időzítem, amikor már kellemes az idő. Emellett legalább hetente háromszor-négyszer az alábbi gyakorlatokat csinálom végig, így tartom magam formában. Ha belefér az időmbe, akkor még TRX-re szoktam elmenni” – árulta el Rákos Lili.

„A szép, formás hasért olyan hasprést végzek, hogy a könyökömet az ellentétes térdemhez érintem, miközben folyamatosan feszítem a hasam. A fenekemet is két talajgyakorlattal edzem, mindkettő térdelőállásból indul, az egyiknél a térdben behajlított lábamat emelgetem oldalra, a másiknál pedig a hátul kinyújtott lábamat keresztezem a másikon. Végül egy kicsit csalós, négyütemű fekvőtámasszal zárom az edzést” – osztotta meg tippjeit a Miss Balaton szépségkirálynője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top