Sztárok

Meztelenül fotózták ÉNB Joe-t

Teljesen meztelenre vetkőzött az Éjjel-Nappal Budapest főszereplője, Joe. A sorozat macsójáról Nánási Pál készített pikáns képeket, amelyek valószínűleg megdobogtatják a nő rajongók szívét.

Az Éjjel-nappal Budapest szereplői az utóbbi időben többször is levetkőztek Nánási Pál kamerája előtt. Legutóbb Evelin és Marci mutatták meg magukat, de ÉNB Bori is ledobta a textilt korábban. Úgy látszik, nem szakadt meg a sorozat, most ÉNB Joe-t láthatjuk ruha nélkül – a képeket minden valószínűség szerint imádják majd a nő rajongók.

 

„Kicsit fura volt ez a fotózás, mert bár nem jövök zavarba a meztelenségtől, az most frusztrált, hogy csak én voltam ruha nélkül, és mindenki engem méregetett” – mondta nevetve Joe.

A végeredménnyel persze elégedett vagyok, igaz soha nem tetszett az alakom, de tulajdonképpen nem is teszek azért sok mindent, hogy szálkás legyek. Azért persze mindennap sportolok, bunyózni szoktam, de emellett zabálom a csokit.

– zárta szavait az Éjjel-nappal Budapest sztárja. A sorozat egyik új főszereplője, Laura is levetkőzött Nánási Pál kamerája előtt, igaz tőle még távolabb áll a vetkőzés, ennek ellenére szexi képek készültek róla is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top