Sztárok

L.L. Junior új párjáról és a gyerekvállalásról beszélt

L.L. Junior a FEM3 Caféban többek között arról is mesélt, hogy terveznek-e közös gyereket párjával, valamint azt is elárulta, hogy exfeleségével hogyan egyeztetik össze a gyereknevelést...

Legutóbb még arról szólt a fáma, hogy L.L. Junior és Csilla újra összejöttek, hiszen egy párokról szóló műsorban együtt jelentek meg, ráadásul azt mondták, hogy az énekes visszaköltözött a gyermekei anyjához. Most azonban kiderült, hogy ez mégsem ilyen egyszerű, hiszen Junior új szerelméről és a gyerekvállalásról beszélt a Fem3Caféban. 

„Egyelőre jó, hogy van ez a két kis srác, nem tervezünk, de majd meglátjuk a párommal” – fogalmazott homályosan L.L. Junior. „Nagyon jó anyukának tartom, szépen fegyelmez, motiválva fegyelmez, ez tetszik benne” – tért át Csillára az énekes, aki azt is elárulta, hogy amikor nála vannak a gyerekek, elkényezteti őket, nem bírja ki, hogy ne vegyen meg nekik mindent, amire rámutatnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top