Sztárok

Köllő Babettet pucér képekkel bombázzák a pasik

A luxusfeleség persze nincs ettől elragadtatva. Köllő Babett sem tudja kikerülni az őrült rajongókat közösségi oldalain.

Hiába a luxy élet, hogyha az ember kamerák előtt teregeti ki a szennyest, bizony hideget-meleget fog kapni a közönségtől. És persze kéretlen pucér fotókat a férfi „rajongóktól”. Köllő Babett is kénytelen beállni azon nők hosszú sorába, akik minden alkalommal szorongva nyitják meg az e-mailt vagy a Messengert, hátha egy váratlan pénisszel találják magukat szembe.

„Nem értem, mire gondol? Hogy ha átküldi nekem a fotót a nemi szervéről, attól én majd kedvet kapok? Arra gondolhat, hogy ha a feje nem tetszik, majd más testrésze fog?” – kérdezi meghökkenve Köllő Babett a Feleségek luxuskivitelben stylistjától, Pusztai Olivértől.

„Ha valaki tud erre magyarázatot, mert rendszeresen küldözget magáról ilyen fotókat, az mondja már el, hogy miért csinálja, mert öreg a néni, és nem érti” – viccelődik a színésznő, bár a kérdés sajnos teljesen komoly.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top