Sztárok

Iszonyat keményen edz Demcsák Zsuzsa

Elárulta napi rutinját Demcsák Zsuzsa. Nem meglepő, hogy ilyen jó formában van a műsorvezető.

Heti nyolc edzésre kényszeríti magát Demcsák Zsuzsa! A TV2 régi-új műsorvezetője azonban nem triatlonra készül, csak a kamerák előtt szeretné a legjobb formáját hozni. A friss képek alapján nem is dolgozik hiába.

„Heti négy napon járok konditerembe. Délelőtt futás, este edzés, tehát egy héten tulajdonképpen nyolcszor tréningezem” – árulta el Demcsák a Blikknek tökéletes teste titkát.

„A rendszeres mozgás előtt komoly gerincfájdalmaim voltak, ha nem kezdek el edzeni, ezek csak súlyosbodtak volna. Ma viszont már nem úgy kelek ki az ágyból, hogy úristen, meg tudok-e mozdulni, hanem kipattanok, mint régen” – mondta Demcsák. A tévés ráadásul nem is követ klasszikus diétát, csak az édességeket, csokit kerüli el.

Edzéssel zártam a mai napot💪🏻 #fittvagyok

A post shared by Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) on

Demcsák Zsuzsa tavaly botrányos körülmények között távozott az ATV-től, és egy évig kerülte a nyilvánosságot. A „kényszerpihenő” azonban láthatóan jót tett neki, és jobb formában vetette bele magát a munkába, mint valaha.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top