Sztárok

Beszóltak neki, ezért fogszabályzót vett Kis Grófo

Kommentekben cikizték mosolyát, ezért fogorvoshoz ment Kis Grófo.

Jobb későn, mint soha, gondolhatta a huszonöt éves mulatós sztár, mikor rászánta magát, hogy rendbe hozatja felső fogsorát. Kis Grófo közel egy éve hordja a szerkezetet, és már látványos javulást ért el ilyen rövid idő alatt is.

„Felül az egyik fogam egy kicsit beljebb volt, és egy-két kommentben meg is jegyezték ezt. Mivel azt szokták mondani, hogy mindent a mosolyért, én pedig szeretek minden téren megfelelni a rajongóknak és magamnak is, ezért úgy gondoltam, ha van erre lehetőségem, akkor miért ne vállaljam be” – mondta a Bulibáró a Borsnak.

Grófo egy alig látható, nagyon modern, bármikor kivehető fogszabályzót kapott, amit akkor hord, amikor akarja. De ha kell, még énekelni is lehet az eszközzel, már itt tart az orvostudomány. Ennek persze az árát is megkérik: a legolcsóbb változat kétszázezer forintnál kezdődik, a határ pedig a csillagos ég. Persze Grófo még ruhát venni is százezrekkel indul el, úgyhogy egy fogszabályzó nyilván belefér a büdzsébe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top