Sztárok

Gregor Bernadett az átsírt éjszakáktól lett jobb színésznő

Gregor Bernadett őszintén mesélt arról, hogy élete legnagyobb megpróbáltatásai mind hozzájárultak ahhoz, hogy jobb színésznő lehessen.

„Nekem a színpad valóban terápia! Emlékszem, amikor édesapám meghalt, én másnap A néma leventét játszottam, mert tudtam, hogy ő is felment volna a színpadra” – kezdte a Vasárnap Blikknek adott interjúját Gregor Bernadett, majd hozzátette, a múltbéli fájdalmakból rendszeresen merít szerepeiben.

„A megélt helyzetek, édesapám, édesanyám elvesztése, a válásaim, a hónapokon keresztül átsírt éjszakák mind gazdagabbá tettek, ettől lettem jobb színésznő, szóval van hova visszanyúlni.Gregor Bernadett beszélt arról is, sok olyan dolgot megél a színpadon, ami a hétköznapokban nem jellemző. A nőiességgel kapcsolatban például ezt mondta:

„Alapból eszembe se jutna szoknyát húzni, nemhogy minit. Sőt, ha már néhány kiló felesleg van rajtam, már a boltba is bő pólóban megyek, de a színpadon simán magamra öltöm a szűk minit, ha kell. Az egy teljesen más tudatállapot, ott kiélhetem mindazt, amit a való életben túlzásnak tartanék” – mesélte a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top