Sztárok

Cicciolina huszonévesen a titkosszolgálatnak kémkedett

A fiatal Cicciolinát akkor szervezték be, amikor szobalányként dolgozott, mert könnyen a külföldi vendégek közelébe tudott férkőzni.

Titkosszolgálati múltjáról maga Cicciolina vallott őszintén a Channel 4 Discovery Italia című olasz tévéműsorban, amit a Blikk szemlézett. A lap cikkében azt írja, az egykori pornósztár huszonévesen Katicabogár fedőnéven állt a magyar titkosszolgálat alkalmazásában, a feladata pedig az volt, hogy információkat tudjon meg a Magyarországra érkező külföldi vendégektől.

„A szállodai munkám alatt kerestek meg a rendőrök, hogy akarok-e több pénzt keresni. Persze, hogy akartam, így arra kértek, hogy amikor külföldieknek szolgálok fel, akkor barátkozzak velük, és derítsem ki, miért jöttek Magyarországra” – mesélte Cicciolina, aki ebben az időben szobalányként dolgozott a Hotel Duna Intercontinentalban.

A pornósztár elárulta, egy idő után veszélyesnek érezte a feladatot: észrevette, hogy figyelik és követik őt. „Attól féltem, hogy megölnek” – mesélte a műsorban Cicciolina, aki azt is elárulta, a szállodában ismerte meg későbbi férjét, Salvatore Martinit, akinek segítségével végül a vasfüggönyön túlra kerülhetett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top