Sztárok

Megvolt a műtét, Vajna Tímea a punkciója után megkönnyebbült

Megviselte Vajna Tímea szervezetét az a hormonmennyiség, amit magába kellett szúrnia a lombikprogram során. A műtőben, a punkció után megkönnyebbült.

Előre tervezett menet szerint zajlott Vajna Tímea lombikprogramja. Igaz, hogy Timi máját megviselte a rengeteg hormon, és nagyon rosszul bírta az elmúlt hetekben, ahogyan a szervezete a gyógyszerekre reagált. Ide értve a feszülő alhasát, ami szerinte akkorára dagadt, mint egy ötödik hónapban járó kismamáé. 

Vajna Tímea megmutatta a hasát, szerinte olyan, mintha az ötödik hónapban lenne

Gyakorlatilag a műtőig kísérhettük Andy Vajna feleségét, aki még a kórházi ágyról, a punkció, vagyis a petesejtleszívás előtti percekben is posztolt. 

Szerinted is azt kéri Vajna Tímea, hogy szorítsunk nekik, hogy sikeres legyen a lombik?

Nos, akárhogyan is, egy ilyen beavatkozás rendszerint alig néhány percet, legfeljebb negyed órát szokott igénybe venni, utána pedig mindenki megkönnyebbül. Elmúlik a feszítő érzés, néhány nap alatt lemegy a puffadás is. Bár ezek után kezdődő szakasz még nagyobb stressz szokott lenni: a petesejtszámok mellett kérdés, mennyi termékenyül meg, és mi marad a végére beültetésre. Mindezzel csak azt akartuk mondani, hogy várható még Vajna Tímea bejelentkezése a klinikáról, mert a fejleményekről is biztosan beszámol. 

Addig is, itt vannak a képek, amelyeket Tímea a műtét előtt posztolt az amerikai klinikáról: 

Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top