Sztárok

Liptai Claudia mélyen dekoltált menyecskeruhát választott

Bár lassan már két hete volt Liptai Claudia esküvője, eddig nem kerültek ki képek a lagzijáról. Most a BEST magazin megmutatta, hogyan zajlott az éjszaka.

Liptai Claudia és Pataki Ádám tortájára sokan kíváncsiak voltak, ami nem meglepő, hiszen egy ismert cukrászról van szó. Az meglepő volt, hogy nem valami flancos trendi, több ízűt választottak, hanem egy nagy kedvencet, a dobostortát, aminek az eredeti receptje egy nem túl édes csokoládékrém és a vékony piskóták. A BEST magazin beszámolója szerint tényleg megkoronázta az estét a sütemény.

Amit a nők először észrevesznek, az mégsem a torta, hanem Claudia ruhája. Már az esküvői ruhaválasztása is megosztó volt, de a többség gratulált a testvonalat követő fazonhoz. Most pedig azt is láthatjuk, milyen szépen dekoltált a menyecskeruha, amit egy látványos ezüstövvel fogott össze a műsorvezető. Ami csak a BEST magazinból derül ki, hogy a ruha földig ér, és magasan sliccelt. Ádám öltözete nem idomult ehhez, ő kockás ingere cserélte a fehéret, és levette a zakóját is. 

Még több részlet a legújabb BEST-ben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top