Sztárok

Kulcsár Edina sírva kért segítséget: „Rosszul viselem”

Sokkal erősebbre sikerült ez a bejelentkezés, mint Kulcsár Edina gondolta, vagy ahogyan szerette volna, ezért külön elnézést kért, de az ilyen helyzeteket rosszul viseli.

A frászt hozta ránk Kulcsár Edina, amikor egy elhagyatott pusztának tűnő helyről jelentkezett be, sírva.

„Nézzétek el nekem, hogy ilyen borzasztóan nézek ki, és hogy sírtam… Elég hosszú hetem volt, úgyhogy tuti ez a fáradtságnak is betudható, de az tény, hogy az ilyeneket mindig rosszul viselem! Légysziii! Segítsetek nekik gazdit találni” – írta Edina, majd a poszt hozzászólóinak is válaszolt. Ebből kiderült, hogy Csutival úgy döntöttek: visszamennek a macskákért egy órával később, hogy magukhoz vegyék az állatokat, ameddig nem találnak nekik gazdát.

Kulcsár Edina sírva kért segítséget

Voltak, akik féltették Edinát, hogy várandósan kóborol, és macskákat ment, a többség viszont hálás volt, megköszönte a modellnek a nagylelkűségét, és leírták, milyen nagyot nőtt a szemükben.

Sajnos, a történet egyelőre nem hepi endes. Mire Kulcsár Edina és Csuti visszamentek, a macskáknak csak a hűlt helyét találták. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top