Sztárok

Ilyen egy legenda! A 76 éves Paul McCartney Athénban szelfizett a nejével

Eddig leginkább Tom Hanks és felesége szolgáltatta a legcukibb és legszerelmesebb szelfiket, most úgy tűnik, kihívójuk akadt, méghozzá Sir Paul McCartney és csinos neje személyében.

Romantikus nyaralásra indult a 76 éves zenei legenda Paul McCartney és 58 éves csinos felesége, Nancy Shevell. A vakáció első állomása Görögország, azon belül is Athén, ahol  egy nagyon aranyos szelfit is elkészítettek az Akropolisznál.

Miután elkészítették a romantikus fotót, a 2011 óta házas szerelmespár még arra is szakított időt, hogy a rajongókkal is pózoljanak. A képeket itt tudjátok megnézni a szelfizésről.

Nancy Shevell, beatles, feleség, Sir Paul Mccartney

Nancy Shevell és Sir Paul Mccartney (fotó: Profimedia)

McCartney-nak elég zsúfolt hete volt, hiszen néhány napja még a brit műsorvezető, James Corden műsorának vendége volt, ahol ő is részt vett az egyik legszórakoztatóbb műsorelemben, a Carpool Karaoke-ban. Egyelőre a felvételnek csak egy részlete publikus, de az szinte borítékolható, hogy a Beatles-rajongók imádni fogják!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top