Sztárok

Elhunyt apjáról nyilatkozott Paudits Béla lánya

Hiába nem tartotta a kapcsolatot évekig apa és lánya, Paudits Béla lánya nem tagadta meg édesapját.

Paudits Béla családi élete nem egy vidám történet. A Jászai Mari-díjas színész ugyan csak egyszer nősült, de házassága pár év alatt véget ért. Feleségét és kislányát hátrahagyva kezdett új életet magányosan a munkamániásként ismert művész.

MTI-fotó: Mohai Balázs

„Szegény Paudits nem igazán tudott mit kezdeni egy kisgyerekkel. Marcsi egy ideig próbálkozott, de Béla annyira csak magával foglalkozott, hogy aztán nem erőltették tovább ezt az apa-lánya viszonyt” – mondta a család ismerőse a Borsnak.

A lap szerint Paudits Emília tizennyolc évesen megváltoztatta vezetéknevét. Apjával huszonkét év alatt mindössze párszor találkozott, de állítólag halála előtt még meglátogatta Paudits Bélát. A színész másfél éve született unokáját sem ismerte.

Ennek ellenére lánya nem táplál haragot iránta. „Édesapukámat szerettem, és felnéztem rá. Az bőven elég nekem, ha én és a családom tudjuk, mit érzek” – árulta el a gyászoló lány, aki nem akart nyilatkozni Paudits Béla meghökkentő végrendeletéről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top