Sztárok

Szívszorító: levélben búcsúzott Majkától az édesanyja

Elkísérték az utolsó útjára Majka anyukáját. Kiderült, hogy hagyott egy búcsúüzenetet, amit a szertartáson felolvastak.

Majka még múlt pénteken a közösségi oldalán jelentette be, hogy az édesanyja hosszú, méltósággal viselt súlyos betegség után elhunyt.

„Sajnos az én drága édesanyám elköszönt tőlünk. Neki ez maga volt a megváltás azok után, amit az elmúlt évben átélt. Láttam, hogyan változik meg az az ember, aki egykor egy életerős, életvidám asszony volt. Az elmúlt 19 évben kemoterápiás kezelésekre járt, öt évig volt tünetmentes. Most gyakorlatilag feladta a harcot” – mondta Majka a videóban.

Azóta már a temetést is megtartották az ózdi temetőben. Majkát érthetően megrendítette a gyász, de próbált erős maradni, még ha ez szinte lehetetlen is ilyen mérhetetlen fájdalom esetén. A legmeghatóbb, szinte mindenkit megríkató történés az volt, amikor kiderült, a műsorvezető anyukája a halála előtt nem sokkal írt egy levelet, amit felolvasott az egybegyűlteknek a szertartást celebráló pap.

„Ibolya leírta, milyen volt a gyerekkora, hogyan ismerkedett meg első férjével, aki Peti apukája, nagyon szívhez szóló üzenet volt, szinte mindenki sírt. Attól én is elérzékenyültem, amit a gyermekeiről, többek közt a fiáról írt. Büszke volt rá, amikor elindult a karrierje, s amikor igazán befutott, nagy sztár lett, mégsem változott meg emberileg. Köszönetet mondott két unokájáért, Mariánért és Olivérért, akiket imádott. Sajnos a betegsége és a távolság miatt ritkán láthatta őket, ez fájt neki, de sokszor beszélt velük telefonon” – mesélt a Blikknek a szomorú, de megható búcsúról, egy idős asszony, aki a helyszínen járt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top