Sztárok

Nem sok ruha takarja Mádai Vivit és Pintér Tenyát az élő adásban

Szögezzük le, mindjárt az elején, hogy Pintér Tibor egy rettentően kedves ember, akinek nincs egy rossz szava sem senkiről. Éppen ezért nem is szeretnénk bántani,

Szögezzük le, mindjárt az elején, hogy Pintér Tibor egy rettentően kedves ember, akinek nincs egy rossz szava sem senkiről. Éppen ezért nem is szeretnénk bántani, de tényleg csak belőle néztük ki, hogy egy szál fürdőnaciban áll kamera elé. Ma reggel élő adásban jelentkezett be a Mokkából, miközben Mádai Viviennel tekertek a Velencei-tavon.

Pintér Tiborral Mádai Vivien beszélgetett – a hőségben nem sok ruha volt rajtuk

Pontosabban, inkább csak Mádai Vivien tekert, közben pedig megnézhettük (ismét) milyen jó formában van. Nem hiába dicsérte őt Tenya sem. Mint kiderült, egyikük sem a sport megszállottja, de azért rendszeresen mozognak.

Mádai Vivien és Pintér Tibor

Szóba került, hogy Pintér tibor 20 millióra biztosította a testét, meg hogy sokat vetkőzik, túl sokszor mutatja meg a testét, de ő higgadtan elismételte, amit szokott. (Amúgy megint aligruhában.)  

„Hangsúlyozom, hogy ez egy alternatív reklám. Ha és amennyiben lennének olyan műsorok kereskedelmi televíziókon, ahol lovas színészek énekelhetnének lóhátról vagy verset mondhatnának, vagy akár megmutathatnám magam egyéb fórumokon, akkor nyilván nem biztos, hogy ezt a típusú reklámot választottam volna.(…) Jelzem, most is ti, konkrétan te vetkőztettél el.”

Pintér Tibor a vetkőzésről hosszabban is mesélt Mádai Viviennek: 

mint kiderült, a kritikákat sem veszi zokon, sőt hálás azoknak, akik foglalkoznak vele, mert talán a kritizálás közepette eljutnak valami olyan információig is, ami már hasznos lehet hosszú távon. Például, kiderülhet, milyen kedves is Tenya. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top