nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Nem ilyen esküvői tortát képzeltünk Liptai Claudiáéknak

Nem ilyen esküvői tortát képzeltünk Liptai Claudiáéknak

Sok mindent tudunk már Liptai Claudia és Pataki Ádám nagy napjáról, de ahogy az első esküvői fotók megjelentek, sokan hiányolták a lagzi képeit. Most itt van az első.
NLCafé
f Ajánlom

Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvője hajszál híján elmaradt az özönvízszerű esőzés után, de szerencsére a műsorvezetőt meg tudta nyugtatni a szerelme, hogy nem lesz itt semmi gond, csak kicsit kell átszervezni a napot. Végül minden remekül alakult, ahogy Liptai Claudia fogalmazott: ilyennek képzelte az esküvőt és a lagzit.

Pontosabban ilyennek, de még ilyenebb lett!

A Story magazinban csak az esküvőt láthattuk, most viszont a holnap megjelenő BEST magazinból kiderül minden a lagziról is. Az első képet elnézve már azt is sejtheted, mi volt a nyitótánc, vagy láthatod, milyen színű ruhába öltözött át Claudia

Korábban a kommentekben többen hiányolták az esküvői tortát, ami, Pataki Ádámról lévén szó, érthető is. A négyemeletes, csokival és gyümölccsel dekorált dobostorta legkülönlegesebb része nem is az elképesztő mérete volt, vagy hogy nem adtak minden emeleten más ízű tortát, hanem az, hogy Liptai Claudia és a férje milyen marcipánfigurát választott a tetejére: Leia hercegnőt és Han Solót. A

„Hogy honnan a Star Wars-imádatunk? Még gyerekkorból” – magyarázta Claudia a BEST újságírójának, és ahogy az esküvőn, úgy a lagzin is visszatérő elem volt a Csillagok háborúja-utalás. Mindenről fotókat a holnapi BEST magazinban láthatsz.

Nagyban is megnézheted az első képet Liptai Claudia és Pataki Ádám lagzijáról:

Csak a BEST magazinban láthatók Liptai Claudia és Pataki Ádám lagzis képei

Megosztás Facebookon