Sztárok

Kozso titokban megnősült Amerikában

Keveset tudunk Kozso magánéletéről az elmúlt években, sokkal inkább az áramlopási ügy miatt került elő a zenész neve. Ezért is meglepő, hogy titokban megnősült.

A Story magazin exkluzív információja szerint Kozso megnősült az Egyesült Államokban, egészen pontosan New Yorkban. Amikor megkeresték a zenészt, hogy erősítse meg vagy cáfolja az értesülést, ő úgy döntött, hogy először és utoljára elmeséli a történetet. 

A Storynak mesélt Kozso az esküvőjéről

Nem munkavállalás vagy zöldkártyaszerelem áll a nősülés hátterében. Kozso szerint inkább olyan az egész, mint egy romantikus hollywoodi film. 

„A lényeg, hogy az egyik amerikai turném alatt történt”  kezdte Kozso, aki arra nem emlékszik, melyik évben is ismerte meg a feleségét, aki elég határozottan kezdeményezett és a zenész szerint ez egy szerelem volt első látásra. 

„A hölgy, nevezzük Smanthának, személyiségben tökéletesen hasonlít rám. Mindenben megegyezett az ízlésünk. Samantha fitneszedző volt.”

Az esküvőről, magáról a házasságról és arról, hogyan köszöntött be az új szerelem az életébe, Kozso a magazinnak mesélt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top