nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Hajdú Péter saját gyereket szeretne a párjától

Hajdú Péter saját gyereket szeretne a párjától

Olykor meglepő fordulatokat hoz az élet, például, amikor egy régi szerelem újra felbukkan. Hajdú Péter talán nem véletlenül nyílt meg ennyire.
NLCafé
f Ajánlom

18 éve nem beszélgettek egymással, persze az újságokon keresztül azért értesültek egymás életéről, de azért az mégsem ugyanaz. Hajdú Péter most Ábel Anitának öntötte ki a szívét, akivel annak idején szerelmesek voltak. 

„Tán még nem volt ilyen nehéz dolgom, mert Hajdú Pétert nem kell bemutatni senkinek. Valaha, még a világ keletkezése előtt egy pár voltunk. Én egy közös évre emlékszem, ő másfélre, végül megállapodtunk egy év három hónapban” kezdte a színésznő az Anita Story-ja legújabb részét. 

Hajdú Péter és Ábel Anita egykor (Fotó: smagpictures)

Pont ugyanabban volt ennek a beszélgetésnek a nehézsége, amiben az erőssége: hogy Hajdú Péter és Ábel Anita azért jobban ismerték egymást egykor. Talán éppen ezért válaszolt olyan kérdésekre is a műsorvezető, amelyekre másoknak nem felelt volna. Hogy csak egyet említsünk: más nemigen oktatta volna ki Hajdú Pétert, amiért úgy érzi, hogy hozzá 25-35 év közötti nők valók. De akkor az sem derül ki, mi ennek az oka. 

„Tudod, az a nehéz ebben, hogy van két nagyon érzékeny gyerekem, nehezen emésztenék meg, ha valaki odaköltözne egy másik gyerekkel az ő házukba, az ő szobájukba. Erre nagyon figyelnem kell.”

Viszont ez nem jelenti azt, hogy a barátnőjétől majd nem akarna gyereket, sőt!

„Szeretnék még gyereket, de az legyen közös.”

De nem az az egyetlen, ami meglepő a Story cikkében. Szóba került az is, hogyan élte meg, hogy Sarka Kata a fejére nőtt, mit gondol a nősülésről és arról, ki hibázott, kit okol a válás miatt.

A Storynak mesélt

Megosztás Facebookon