nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Bangó Margit életműdíjat kapott

Bangó Margit életműdíjat kapott

Bangó Margit a Dankó Pista-életműdíjat kapta meg, amit hatalmas bulival ünnepelt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A nótaénekes a Dankó Pista-életműdíjat vehette át munkásságáért. „Különösen megtisztelő számomra ez a díj, hiszen Dankó Pista születésének 160. évfordulóját ünnepeljük idén. Ő volt az a művész, aki 5000 magyar nótát írt. Nagyon örülök, hogy a nevével fémjelzett díjat megkaptam” – nyilatkozta Bangó Margit.

Bangó Margit a ballagási bulin (forrás: Sláger TV)

A Sláger TV közleménye szerint Bangó Margit ezután meglepetésbuliba indult a családjával egy közeli barát unokájának ballagására. Ott koncertet is adott a ballagó tiszteletére.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon