Sztárok

Steiner Kristóf újraházasodik, nem semmi a szerelmi vallomása

Eddig inkább csak pletykaszinten lehetett arról hallani, hogy Steiner Kristóf és a párja, Nimrod Dagan összeházasodnak. Most Kristóf megerősítette a hírt, nem is akármilyen üzenetben.

Az egykori műsorvezető, manapság pedig főképp különféle gasztroprojektjei kapcsán ismert Steiner Kristóf és Nimrod Dagan másfél évnyi együtt járás után jegyezték el egymást. A nagy esemény híre szeptember végén járta körbe a sajtót, és úgy tűnt, Kristófék nem is húzzák sokáig a dolgot: az NLCafénak elárulták, hogy az esküvőre valamikor késő tavasszal/kora nyáron kerülhet sor, legalábbis erről volt szó még év elején. Azóta viszont semmi hír nem volt. Egészen mostanáig: 

Steinernek ez lesz a második házassága, és a jelek szerint olyan boldogságot talált, amire nem számított. Dagannak pedig egy dalszöveggel vallott szerelmet, és a Madonna-rajongó Kristóf biztosan nem véletlenül ezt választotta. Korábban már elmondta, hogy szerelmesebb, mint eddigi életében bármikor, és Nimrod nemcsak a párja, hanem a barátja is. 

Itt a dal, amivel Steiner Kristóf szerelmet vallott a vőlegényének: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top